Można już rezerwować stoliki na kolejną edycję Restaurant Week pod hasłem „From Foodies For Foodies”. Jesienna odsłona Festiwalu potrwa od 7 października do 19 listopada, a na Gości czekają autorskie, 3-daniowe menu...
Jesienna edycja Restaurant Week odbywa się pod hasłem #FoodSmellsGood. Bierze w nim udział sześć rzeszowskich restauracji oraz lokale z Trzebowniska i Radawy. Za trzydaniowe doświadczenie restauracyjne zapłacimy 69 zł.
Festiwal najlepszych restauracji Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Ideą przewodnią Festiwalu jest walka z marnowaniem żywności.
Czeka na Was specjalnie przygotowane przez kucharzy i restauratorów, 3-daniowe doświadczenie restauracyjne, czyli przystawka, danie główne i deser w festiwalowej cenie 49 zł.
Od 18 do 30 kwietnia w wybranych rzeszowskich restauracjach możecie skosztować popisowych trzydaniowych doświadczeń za 49 zł.
Wiosenna edycja Festiwalu odbędzie się już między 18., a 30. kwietnia.